Informatie over het Business Pakket

Product informatie voor Mobiele hosting

Het Business pakket draagt niet zomaar zijn naam! Begin vandaag nog met de stap van het professionaliseren van uw merk. Naast de vele prachtige voordelen die ook het Basic pakket biedt, heeft u ook beschikking tot een hogere opslagcapaciteit van 250 MB en 7,5 GB dataverkeer! Hiernaast heeft u ook een MySQL database om informatie op te slaan en op te halen, vijf e-mail adressen en drie sub domeinen!

Het business pakket is ideaal voor restaurants, cafés en kleine ondernemingen die graag hun klanten makkelijk willen bereiken. De ruimere opslagruimte en bandbreedte biedt capaciteit voor een hogere aantal bezoekers. U heeft ook meer impressie mogelijkheden voor foto's en video’s.

Verder zorgen wij ervoor dat indien iemand uw reguliere website bezoekt op een mobiele platform, de bezoeker automatisch terecht komt op uw mobiele website. Let alstublieft wel op dat de mobiele website geen bijzondere functionaliteiten (zoals een reserveringssysteem) van uw website overneemt, maar de essentiële informatie op een zeer professionele manier op uw mobiele website weergeeft.

Pagina’s Mobiele Website:

 1. Over ons
  Hier komt de informatie over uw bedrijf of over uzelf. Het is tevens mogelijk om hier algemene informatie op te laten nemen. Deze pagina bevat ook een prachtige foto slideshow geschikt voor touchscreens!

 2. Product informatie
  Hier worden uw producten en/of diensten omschreven en weergegeven om zo een goede indruk te geven aan uw bezoekers van uw mobiele website. Voor een restaurant kan er gekozen worden om een samenvatting weer te geven van het menu kaart.

 3. Foto galerij
  Hier kunt u 10 foto’s uploaden, die worden weergegeven in uw fotogalerij.

 4. Video’s
  Hier kunt u 3 embedded video’s uploaden van youtube, vimeo of van ander tube kanalen.

 5. Locatie
  Hier wordt, doormiddel van uw adres, de locatie weergegeven op Google Maps binnen uw website.

 6. Contact formulier
  Hier komen uw contactgegevens, zoals telefoonnummer en e-mailadres. U kunt hier zelf beslissen naar welke e-mail adres uw de reacties wilt laten sturen. Wenst u geen zichtbaar e-mail adres weer te geven dan kan er ook gekozen worden voor een contact formulier.

Wij maken voor u een telefoon- en email knop, zodat uw (potentiele) klanten u direct kunnen bellen en/of mailen. Ook hebben wij vier Social Media knoppen die worden gelinkt naar uw Social Media accounts. Op dit moment ondersteunen we: Facebook, Twitter, LinkedIn and Google+.