Informatie over het Basic Pakket

Product informatie voor Mobiele hosting

Laat iedereen in stijl uw mobiele website zien. U krijgt zonder enige vorm van programeer kennis een volledige mobiele website tot uw beschikking met alle nodige en relevante informatie. Toon uw foto’s, video’s en laat uw contact gegevens zien!

Wij verzorgen de complete hosting voor u! Dit betekent dat wij exclusief voor u opslagruimte reserveren op de speciaal ingerichte servers van XML Hosting. Verder zorgen wij ervoor dat u over voldoende dataverkeer beschikt om een hele maand lang uw website aan bezoekers te tonen.

Het Basic pakket voldoet aan alle wensen van de meeste kleine gebruikers. Er worden op uw mobiele website zes knoppen getoond, die ieder specifieke informatie laten zien. Het Basic pakket is hierdoor ideaal om mee te starten!

Pagina’s Mobiele Website:

 1. Over ons
  Hier komt de informatie over uw bedrijf of over uzelf. Het is tevens mogelijk om hier algemene informatie op te laten nemen. Deze pagina bevat ook een prachtige foto slideshow geschikt voor touchscreens!

 2. Product informatie
  Hier worden uw producten en/of diensten omschreven en weergegeven om zo een goede indruk te geven aan uw bezoekers van uw mobiele website. Voor een restaurant kan er gekozen worden om een samenvatting weer te geven van het menu kaart.

 3. Foto galerij
  Hier kunt u 5 foto’s uploaden, die worden weergegeven in uw fotogalerij.

 4. Video’s
  Hier kunt u 1 embedded video’s uploaden van youtube, vimeo of van ander tube kanalen.

 5. Locatie
  Hier wordt, doormiddel van uw adres, de locatie weergegeven op Google Maps binnen uw website.

 6. Contact formulier
  Hier komen uw contactgegevens, zoals telefoonnummer en e-mailadres. U kunt hier zelf beslissen naar welke e-mail adres uw de reacties wilt laten sturen. Wenst u geen zichtbaar e-mail adres weer te geven dan kan er ook gekozen worden voor een contact formulier.

Wij maken voor u een telefoon- en email knop, zodat uw (potentiele) klanten u direct kunnen bellen en/of mailen. Ook hebben wij vier Social Media knoppen die worden gelinkt naar uw Social Media accounts. Op dit moment ondersteunen we: Facebook, Twitter, LinkedIn and Google+.